Pensiunea Speranta Sovata

 

Pensiunea turistica Speranta,

clasificata de Ministerul Turismului la 4 stele, este situata la intrarea īn statiunea balneoclimaterica Sovata intr-un loc usor accesibil cu auto, fiind inconjurata de un peisaj montan pitoresc. Statiunea Sovata este situata in judetul Mures pe cursul superior al rāului Tārnava Mica, īn Depresiunea Praid-Sovata, la poalele dinspre sud-vest ale Muntilor Gurghiu (Carpatii Orientali), altitudine 475-530 m, 60 km est de Municipiul Targu Mures.

Pensiunea aflata la 500 de metri de Lacul Ursu, va ofera cazare in 8 camere duble cu pat matrimonial dotate cu baie proprie, internet, telefon, minibar, aer conditionat, televizor. De asemenea punem la dispozitia oaspetilor nostri si 2 apartamente avand un dormitor cu pat matrimonial si living cu o canapea extensibila, perfect pentru familiile cu copii.

Pensiunea este compusa din :
Parter - receptia; 4 camere duble cu pat matrimonial: dotate cu baie proprie, internet, telefon, minibar, aer conditionat, televizor; 1 bucatarie, loc pentru servit masa pentru maxim 30 persoane; doua terase īn fata si spatele pensiunii;
Etaj 1 - 4 camere cu pat matrimonial; 2 apartamente cu pat matrimonial si living ; toate camerele sunt dotate cu baie proprie, internet, telefon, minibar, aer conditionat, balcoane.

Alte facilitati:

Bai: cu apa curenta rece si calda, īncalzire centrala, uscator de par;
Sala de mese: cu capacitate maxima 30 locuri ; mobilier modern din lemn, TV, minibar, aer conditionat
Bucatarie: moderna cu toate utilitatile care poate fi folosita de oaspetii nostri.
Curte: locuri de parcare a masinilor ; zone de recreere īn aer liber; terasa; foisor; gratar; leagan;

Posibilitati de organizare de miniconferinte

   
.: AngelSphere WebDesign :.